PERSONAL TRAINING

Optimaal resultaat

Of je nou wil afvallen, een betere conditie wil krijgen, of als je een ander doel voor ogen hebt: wij geven jou de steun die je nodig hebt om dat te bereiken.

Voor wie snel resultaat wil zien is één op één-training de optimale keuze. In het intakegesprek kijken we naar je gezondheid, en je conditie. We doen een vetmeting en we kijken naar de bloeddruk.

Zo maken wij een uniek trainingsschema dat bij jou past. Waarbij wij rekening houden met jouw eigen grenzen.

En dat houdt niet op bij de training: We kijken hoe personal training het beste bij jou past, en kunnen ook passend voedingsadvies geven als je daar behoefte aan hebt. Want wij willen er net zo vol voor gaan als jij!

Kosten: op aanvraag

Afvallen
70%
Kracht
60%
Techniek
70%
Conditie
80%

KNOCK-OUT

KNOCK-OUT is een uniek programma dat gebaseerd is op de trainingsmethodes van boksers en kickboxers. Je moet discipline en doorzettingsvermogen tonen om daar te komen waar je wil zijn.

Met dit uitdagende 30-minuten programma kun je op afspraak 1x of 2x keer per week met jouw eigen trainer trainen. Je conditie gaat ervan op vooruit, je verbrandt sneller vet en je werkt aan krachtopbouw.  Vooral in de buik en de onderrug.

Je leert tegelijk ook echt boksen, zonder geraakt te worden! Terwijl je stress en spanning wél goed kan ontladen.

KNOCK-OUT is geschikt voor iedereen. Je hebt dus geen bokservaring nodig.

Kosten: 1x per week trainen : € 135,- per maand

Afvallen
60%
Kracht
60%
Techniek
70%
Conditie
80%

SMALL GROUP TRAINING

Bij Small Group training krijg je zeer effectief in een kleine groep (van maximaal acht mensen) een workout waarin alle spieren aan bod komen. Je werkt niet alleen aan kracht en uithoudingsvermogen, maar je krijgt ook belangrijke tips voor je stabiliteit en je lichaamshouding.

Tijdens de training gebruik je verschillende attributen zoals de kettle bell, de bosu bal, TRX fitness tools etc.  Zodat geen enkele training hetzelfde is!

Door het trainen in kleine groepen combineer je de voordelen van intensieve begeleiding op jouw niveau, en de gezelligheid van het trainen in groepsverband.

Small Group trainingen zijn zowel indoor als outdoor. Outdoor trainingen doen we altijd op het strand!

Kosten
1x per week € 75,-per maand
2x per week € 115,-per maand

Afvallen
70%
Kracht
70%
Techniek
50%
Conditie
80%