• Trainen bij Clara Hamstra Personal training betekent voor mij niet alleen sporten maar gaat ook over voedingsadviezen.

  Je raakt gemotiveerd, je boekt echte resultaten en het is er heel gezellig! Als het weer goed is trainen we bijna altijd op het strand.

  Kim van der Steen 
 • Heb je een bepaald doel dan gaat zij er voor samen met jou. Ze is eerlijk en oprecht. Daarnaast is het ook ontspannend en heb je lol in het trainen! Zowel binnen als buiten trainen, Op het strand brengt ze tijdens de training veel afwisseling in het programma. Persoonlijk vind ik balans in het leven, een gezond lichaam en geest van groot belang. Daar wil ik graag in investeren, daarom train ik al meer dan 1 jaar bij Clara!

  Jaqueline van der Sark
 • Ik had geen zin in een massale sportschool. Wel zin in persoonlijke begeleiding! Dan ben ik bij Clara Hamstra dus aan het juiste adres. Sporten bij Clara is goed voor je lijf en lekker voor je geest. Ik kom er moe maar voldaan vandaan. Wat voor les ik ook volg, Small Group, Personal training, een boksles. Het is altijd weer net even anders. Clara weet je echt te triggeren en je grenzen te verleggen.

  Mark Oosterbeek

Over Clara

Vanaf jongere leeftijd was Clara al helemaal sportgek. Met haar vader ging ze al mee naar de fitnessruimte en droomde ze van haar eigen training studio. In 2006 kwam die droom uit en begon ze als personal trainer haar eigen studio in ‘s-Gravenzande, het Westland.

En in de afgelopen jaren heeft ze heel wat bijgeleerd. Zo behaalde ze de white en red label certificatie bij LAPT, en liep ze stage in Los Angeles bij ‘trainer to the stars’ Jorgen de Mey. De trainer van onder andere bekendheden als Jerry Bruckheimer, Ben Affleck en Angelina Jolie. En ook bij hem draait het allemaal om een goede begeleiding. En persoonlijk contact is daarin heel belangrijk.

In Los Angeles heeft Clara geleerd hoe je mensen beter kunt helpen hun doel te bereiken. Door nét iets meer rekening te houden met wie ze traint. En door af en toe de stok achter de deur te zijn, niet om mee te slaan, maar ter ondersteuning. Een persoonlijke aanpak die zijn vruchten afwerpt voor de klant.

In haar vrije tijd gaat ze graag de weg op met haar racemotor. Lekker even het hoofd leegmaken op de weg. En als ze zelf niet rijdt, kijkt ze ook graag naar Valentino Rossi. Een groot voorbeeld. Want ook hij kan zijn prestaties niet leveren zonder zijn team dat hem steunt.

Bekijk de video

Persoonlijk en op maat

Iedereen heeft een ander doel, en een ander ritme. Dus wordt er voor iedereen een persoonlijk schema gemaakt. Waarin we rekening houden met hoe dat past in je leven. En natuurlijk krijg je eerst een uitgebreid intakegesprek. Zodat we weten waar jouw grenzen liggen.

Doelgericht

Wil je fitter worden, je gewicht naar beneden, of een lager vetpercentage? Wij helpen je een plan op te stellen en met je daaraan te houden. We willen er namelijk samen met jou vol voor kunnen gaan. Zodat jij je resultaten behaalt.

Een tevreden gevoel

Niet afgepeigerd, maar wél een intense workout. Waarna je de rest van de dag beter voelt en aan het werk kan. Kies voor één-op-één-training voor de optimale begeleiding en flexibele planning. Of kies juist voor trainen in een kleine groep op één van onze vaste avonden.

 • Intake

  Hoe sta je er nu voor?

 • Testronde

  Waar ligt jouw grens?

 • Persoonlijk schema

  Training op maat

 • Training

  Er vol voor gaan

 • Resultaat

  Fitter? Slanker? Het kan!