Clara Hamstra

Personal training

De motor achter jouw succes!

Persoonlijk en op maat

Iedereen heeft een ander doel en een ander ritme. Dus wordt er voor iedereen een persoonlijk schema gemaakt. Daarbij houden we rekening met hoe dat past in je leven. En natuurlijk krijg je eerst een uitgebreid intakegesprek. Zodat we weten waar jouw grenzen liggen.

Doelgericht

Wil je fitter worden, je gewicht naar beneden krijgen, of een lager vetpercentage? Wij helpen je met een plan op te stellen en je daaraan te houden. We willen er namelijk samen met jou vol voor kunnen gaan. Zodat jij je resultaten behaalt.

Een tevreden gevoel

Niet afgepeigerd, maar wel een intense workout. Waarna je de rest van de dag je beter voelt en aan het werk kan. Kies voor één-op-één-training voor de optimale begeleiding en flexibele planning. Of kies juist voor trainen in een kleine groep op één van onze vaste avonden.

PROGRAMMA’S

PERSONAL TRAINING

Voor wie snel resultaat wil zien is één op één-training de optimale keuze. Wij geven je die steun die je nodig hebt. Met een flexibele planning op maat, die rekening houdt met jouw leven.

KNOCK OUT

Knockout is een uniek programma dat gebaseerd is op de trainingsmethodes van boksers en kickboxers. Ontlaadt stress en spanning zonder dat je geraakt wordt.

SMALL GROUP

Bij Small Group training krijg je zeer effectief in een kleine groep (van maximaal acht mensen) een workout waarin alle spieren aan bod komen.

Over Clara

Persoonlijk contact is de motor achter haar succes als personal trainer. Met haar 10 jaar ervaring, de nodige trainingen en een stage in Los Angeles bij ‘trainer to the stars’ Jorgen de Mey heeft Clara al de nodige ervaring en kennis opgedaan als personal trainer met haar eigen studio in ‘s-Gravenzande, Westland. Door samen te werken met andere toptrainers en voedingsdeskundigen kan ze iedereen optimale resultaten bieden.

TESTIMONIALS

 • Trainen bij Clara Hamstra Personal training betekent voor mij niet alleen sporten maar gaat ook over voedingsadviezen.

  Je raakt gemotiveerd, je boekt echte resultaten en het is er heel gezellig! Als het weer goed is trainen we bijna altijd op het strand.

  Kim van der Steen 
  Kim van der Steen 
 • Heb je een bepaald doel dan gaat zij er voor samen met jou. Ze is eerlijk en oprecht. Daarnaast is het ook ontspannend en heb je lol in het trainen! Zowel binnen als buiten trainen, Op het strand brengt ze tijdens de training veel afwisseling in het programma. Persoonlijk vind ik balans in het leven, een gezond lichaam en geest van groot belang. Daar wil ik graag in investeren, daarom train ik al meer dan 1 jaar bij Clara!

  Jaqueline van der Sark
  Jaqueline van der Sark
 • Ik had geen zin in een massale sportschool. Wel zin in persoonlijke begeleiding! Dan ben ik bij Clara Hamstra dus aan het juiste adres. Sporten bij Clara is goed voor je lijf en lekker voor je geest. Ik kom er moe maar voldaan vandaan. Wat voor les ik ook volg, Small Group, Personal training, een boksles. Het is altijd weer net even anders. Clara weet je echt te triggeren en je grenzen te verleggen.

  Mark Oosterbeek
  Mark Oosterbeek